First Drive School

Informații Utile

44% dintre cursantii nostri promoveaza examenul pentru permis din prima incercare !

Un sofer este o persoana cu doua brate si patru roti. Nu este greu sa conduci o masina, este dificil sa te feresti de cei ce nu stiu sa o faca.

Rata de Promovabilitate
44%
Feedback pozitiv de la cursanti
89%
Fără taxe ascunse

La First Drive, oferim transparenta totala in ceea ce priveste scoala de soferi. Veti stii de la inceput cat va costa totul si ce beneficii aveti.

Intelegere si sprijin

Instructori cu experienta care fac totul ca la carte.

Organizare eficienta

Cursurile si legislatia pot fi programate in orice zi.

Cel mai scurt drum de la vis la permis

Cele mai moderne tehnici de sofat pentru obtinerea permisului de conducere

Profesionalism si siguranta

Masini de ultima generatie, fiabile si usor de condus pentru satisfactie garantata

Edit
Scoala de soferi poate fi achitata in rate, fara niciun fel de taxa suplimentara. Ratele trebuie achitate pana la terminarea scolii.
Edit

Cursantii beneficiaza de ajutorul unui psiholog pentru a dobandi increderea necesara condusului in siguranta · Legislatia si lectiile de condus pot fi programate de cursant la orice ora, chiar si sambata.

Edit

Fiecare recomandare este rasplatita cu suma de 50 de lei, iar clientii care aleg sa inceapa scoala in grup primes o reducere substantiala

Edit

Cursurile de condus si legislatia pot fi predata si in limba engleza, deoarece punem la dispozitie toate materialele necesare in aceasta limba de circulatie internationala. First Drive Driving School este prezenta in fiecare sector din Bucuresti.

Edit

La First Drive poti face sedinte in orice sector din Bucuresti in functie de preferintele tale.

Edit

Proba practica se poate sustine in oricare dintre cele 3 zone de examinare in functie preferintele tale. Instructorii First Drive se vor asigura ca esti pregatit pentru examen.

Testimoniale de la studenții noștri

Cand m-am inscris la scoala de soferi, mi-am spus ca nu o sa conduc niciodata pt ca imi lipsesc curajul si ambitia unui sofer. First Drive mi-a schimbat perceptia si a transformat condusul intr-o pasiune pentru mine. Instructori dedicati, calmi, rabdatori si dispusi nu doar sa imi explice, in teorie, cum se conduce o masina, ci sa imi arate, in fiecare ora de conducere, cum ar trebui sa se comporte un adevarat sofer la volanul unei masini. Recomand First Drive tutor celor care isi doresc sa conduca, dar nu au curajul sa o faca.

Client Photo
Sanda Naumencu

Cine spune ca femeile nu stiu sa conduca, se insala amarnic. Femeile stiu sa conduca, mai ales daca au avut parte de instruirea celor de la First Drive. Stiu ca eram un pericol public la primele ore de condus. Ma emotionam de fiecare data cand ma urcam la volanul masinii si nu ma mai puteam concentra deloc. Insa First Drive mi-a dat increderea de care orice sofer novice are nevoie. Recomand First Drive cu toata increderea.

Client Photo
Minea Crenguta

Inca de la 18 ani mi-am droit sa conduc. Am vrut sa incep atunci scoala de soferi, insa mi-a fost frica. Nu aveam curaj si ma gandeam ca nu mi se potriveste suficient de mult postura de sofer. Insa la insistentele sotului si ale familiei, m-am inscris, dupa 10 ani, la scoala de soferi First Drive. Acum sunt soferul familei si fac asta de placere. Multumesc, echipa First Drive, pentru rabdarea pe care ati avut-o cu mine.

Client Photo
Chiper Janeta

As fi putut face scoala de soferi inca de la 18 ani, insa nu am vrut si nu imi placea idea de a conduce, mai ales prin jungla Bucurestiului. Dar fratele meu, ca sa ma motiveze sa conduc, mi-a spus ca imi va face cadou o masina. Auziem ca cei de la First Drive sunt instructor buni si am zis sa imi incerc norocul. Acum pot doar sa spun ca imi pare rau ca nu m-am apucat mai repede. Condusul este distractiv si relaxant daca il inveti cum trebuie. Multumesc, First Drive!

Client Photo
Popescu Adrian

Mersul cu tramvaiul, metroul sau autobusul nu este doar obositor, dar este si enervant. Asa ca, intr-o zi, sufocata de lumea din metrou, mi-am propus sa nu mai trec prin astfel de momente si sa ma apuc de scoala de soferi, mai ales ca masina statea in curte. Si cum foarte multe persoane mi-au recoamandat First Drive, am zis sa incerc si eu. Nu doar ca am invatat foarte repede cum se conduce, dar mi s-a explicat si cum sa fiu un sofer bun. Da, First Drive este o echipa de profesionisti.

Client Photo
Parghie Aurora

Mi-am dorit sa conduc inca de la varsta de 14 ani si chiar daca pana la implinirea varstei legale de 18 ani, cand puteam sa fac scoala de soferi, stiam in teorie cum se conduce, am devenit sofer datorita instructorilor de la First Drive. Adevarati profesionisti, datorita carora condusul poate deveni realitate. Recomand echipa First Drive cu incredere.

Client Photo
Andrei Rauta
Call Now ButtonSuna acum