First Drive School

Despre Noi

Scoala ofera un pic din toate (pe langa scoala de soferi). Primesti si consiliere, si life-coaching, si un loc unde sa te distrezi (o atmosfera super creata de proprietarii localului); un loc care atrage, fara sa iti dai seama, numai oameni de calitate (de la angati, pana chiar si la studenti). Cu siguranta cea mai buna scoala de soferi din Romania.

Paul Pirnius

First Drive Driving School, scoala de soferi Bucuresti care face totul pentru clientii sai

Obtinerea permisului de conducere este in primul rand un examen de maturitate pe care orice persoana trebuie sa il treaca daca doreste sa faca parte din societatea moderna. Cu toate acestea, cei care urmeaza cursurile oferite de orice scoala de soferi Bucuresti primesc numeroase beneficii in urma obtinerii acestui act, au de asemenea obligatia sa fie responsabili in traffic, atenti si intelegatori, astfel incat sa nu puna in pericol propria viata, cat si a celorlalti participant la trafic si chiar pasageri.

First Drive Driving School sau cum sa primesti permisul de conducere repede si sigur

First Drive Driving School este o scoala de soferi Bucuresti care beneficiaza atat de masini noi, cat si de instructor cu experienta care promit sa ofere invataceilor in ale condusului cele mai practice metode de a dobandi experienta si cunostintele necesare detinerii si manevrarii unui automobile in orice situatie. Mai mult de atat, aceasta scoala de soferi Bucuresti ofera o serie de beneficii inedite care transforma orice persoana intr-un sofer corect, prudent si atent. Astfel, orice partener al First Drive Driving School va incepe cursurile in cel mai scurt timp, cu cel mai potrivit instructor. Aceasta scoala de soferi pune la dispozitia fiecaruia un psiholog care va determina profilul cursantului, astfel incat sa ii fie destinat cel mai bun instructor potrivit nevoilor si dorintelor sale. In acest mod, invatarea va fi una eficienta, iar rezultatele vor fi cele dorite. Intreaga activitate este desfasurata intr-o atmosfera relaxata, fara stres si fara presiuni care de multe ori doar ingreuneaza intelegerea tainelor sofatului.

Singura scoala de soferi Bucuresti care ofera plata in rate si cursuri de sofat in limba engleza(Cu material didactic in format electronic si fizic)

Chiar daca atunci cand vine vorba de cea mai buna scoala de soferi Bucuresti parerile sunt impartite, First Drive Driving School se evidentiaza printr-o serie de plusuri care o aduc in varful topului. Astfel, preturile sunt dintre cele mai corecte, fara costuri ascunse, iar plata se poate face in 9 rate lunare, direct prin banca, motiv pentru care cheltuielile necesare obtinerii permisului de conducere pot fi amortizate la minim. Mai mult de atat, instructorii scolii de soferi First Drive Driving School cunosc limba engleza si pot veni in ajutorul strainilor care vor sa invete sa sofeze in Bucuresti. Chiar mai mult de atat, lectiile de legislatie vor fi efectuate in aceeasi limba de circulatie internationala.

First Drive Driving School, scoala de soferi Bucuresti care pastreaza legatura cu clientii sai

Se spune ca experienta este cea care invata oamenii cum sa conduca eficient si sigur. Astfel, putini sunt cei care se pot considera soferi adevarati imediat ce si-au primit permisul, acesta fiind si motivul pentru care incepatorii sunt obligati sa poarte semenele galbene in geamul masinii. Din acest motiv, First Drive Driving School pastreaza legatura cu elevii sai si le ofera tot sprijinul necesar in alegerea unei masini potrivite sau alte sfaturi din acest domeniu chiar si dupa ce orele de condus s-au terminat si examenul de conducere a fost trecut. Mai mult de atat, ofera reduceri de grup, iar cei care le propun prietenilor sau rudelor sa urmeze cursurile acestei scoli de soferi Bucuresti vor primi de fiecare data 50 de lei.

Call Now ButtonSuna acum